لوبیا قرمز هرول در تمام غذاهای جهان یافت می شود، غذاهای زیادی از آن تهیه می شود از رژیمی گرفته تا جشن. قبل از پخت، لوبیاهای خشک را چند ساعت در آب خیس کرده و سپس برای مدت طولانی می جوشانند.
بنابراین توصیه می شود که در رژیم غذایی حبوبات را با غذاهای دیگر: غلات، گوشت، لبنیات، سبزیجات و میوه جات کنید تا غذا متنوع باشد.
کنسرو لوبیا می تواند پخت و پز را ساده کرده و زمان را کاهش دهد، در حالی که کنسرو لوبیا بخش قابل توجهی از ویتامین ها و مواد معدنی را حفظ می کند.
بسیاری از دانه های آسیب دیده غیرقابل قبول است و تعداد کل آنها در مقایسه با مایع باید بیش از نصف باشد.لوب یا خشک در بسته بندی ها حدود دو سال نگهداری می شود.
هنگام خرید آن، باید یکپارچگی دانه ها و عدم وجود انگل دانه در داخل بسته بندی را ارزیابی کنید. کنسرو لوبیا و لوبیا خشک بسته بندی شده را در مکانی تاریک و خشک در دمای خنک یا اتاق نگهداری کنید.
مخلوط حاصل را در قابلمه بریزید و آب مرغ را بریزید. پس از آماده شدن کامل، سبزی ها داخل سوپ بریده می شوند. خورش لوبیا با بوقلمون.
لوبیا خام حاوی فازین و فازولوناتیت است مواد سمی که به راحتی با خیساندن لوبیا در آب یا هر عملیات حرارتی خنثی می شوند.
افرادی که از نقرس رنج می برند و یا مستعد ابتلا به این بیماری هستند باید حبوبات را محدود کنند. حاوی موادی به نام پورین است.
لوبیا متعلق به خانواده حبوبات است، دارای پوسته متراکم براق به رنگ قرمز روشن است. این نوع گیاه پروتئینی آسان هضم و معادل پروتئین حیوانی از نظر کالری و خواص مفید است.
اما حتی این محصول با لیست عظیمی از خواص مثبت می تواند به فرد آسیب برساند. لوبیا متعلق به خانواده حبوبات است، دارای پوسته متراکم براق به رنگ قرمز روشن است.
این نوع گیاه پروتئینی آسان هضم و معادل پروتئین حیوانی از نظر کالری و خواص مفید است. بنابراین، لوبیا قرمز هرولدر رژیم غذایی افرادی که به رژیم گیاهخواری روی آورده اند، از رژیم غذایی پیروی می کنند یا روزه می گیرند، ارزش ویژه ای دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.